Grote sprongen, salto's en controle over elke beweging. Niets is te gek als je aan freerunning doet!

Tarieven

Per les € 12,==

Aanmelden van een les van 17.45 tot 19.00 uur kan via deze link

Aanmelden van een les  van 19.00 tot 20.15 uur kan via deze link

Voor de klanten met een leskaart kan dit via deze link

Freerun lessen

Wat is freerunning?
Freerunning is een sport die onstaan is op straat, waarbij je zo mooi, creatief en snel mogelijk van A naar B verplaatst. Iedereen doet dat op zijn eigen manier, daardoor is freerun een sport die voor iedereen geschikt is om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

Onze zaal
In onze zaal hebben wij alles wat een freerunner nodig heeft om tricks op een veilige manier te leren. Of je nou langs komt voor je eerste salto of al jaren traint en je tricks komt verbeteren, onze zaal is geschikt voor iedereen.

De les
Samen met onze trainers ga je elke week aan de slag om nieuwe tricks te leren en de tricks die je al kan te verbeteren. Tijdens de lessen staat persoonlijke ontwikkeling centraal en passen de trainers differentiatie toe. Oefeningen die door trainers worden bedacht, kan iedereen op zijn eigen niveau uitvoeren. Ook stelt iedereen een persoonlijk doel op om aan te werken waardoor creativiteit wordt gestimuleerd. Dit maakt de freerunlessen van Street Jump Veldhoven geschikt voor iedereen!

Tijden
Dinsdag van 17.45 - 19.00 uur voor de jongere kinderen tot 11 jaar, van 19.00 - 20.15 uur voor de kinderen vanaf 11 jaar

*Excl. jumpsokken € 2,50

Reserveer

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT