PER 19 MEI GEOPEND!

Nadat we moesten sluiten wegens het Coronavirus, mogen we onze deuren vanaf woensdag 19 mei weer openen! Reserveer snel om als één van de eersten de Jump Arena weer te bestormen!

De overheid heeft als eerstvolgende stap aangegeven dat binnen locaties voor sport (onder voorbehoud) mogen heropenen vanaf 19 mei 2021.

In deze fase van het heropeningsplan van de overheid worden voor al onze trampolineparken expliciet de uitgangspunten voor binnen sporten gehanteerd. Zolang onze trampolineparken onder het sport regime geopend zijn kunnen er helaas geen recreatieve activiteiten plaatsvinden zoals Jump Party’s, overige arrangementen.

Kortom voor de periode vanaf 19 mei tot een eerstvolgende stap hebben we de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van het jumpen te kunnen waarborgen.

  • Het is op dit moment uitsluitend mogelijk tickets voor Vrij Jumpen (alle leeftijden vanaf 7 jaar en ouder) en Mini Jump (1,5 tot en met 6 jaar) te boeken.
  • Om ieders veiligheid te garanderen, werken we momenteel met een maximale capaciteit per uur.
  • Vooraf online reserveren is verplicht. Zodoende kunnen we de beperkte capaciteit beheren.
  • Om de drukte in het park te beperken, ben je maximaal 15 minuten voorafgaand aan jouw jumpsessie pas welkom in het park. Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck gedaan.
  • Kinderen tot en met 17 jaar: voor deze groep geldt de uitzonderingsregel bij sporten dat er onderling geen afstand bewaard hoeft te worden.
  • We verzoeken je eventuele aanwijzingen van ons personeel te volgen en afstand te houden wanneer je in de rij staat.
  • Heb je verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts)? Of heeft een huisgenoot één van deze klachten? Dan verzoeken we je thuis te blijven en jouw Jumpsessie pas te boeken wanneer jij en je huisgenoot zich weer helemaal fit voelt.
  • Check regelmatig deze webpagina voor de laatste updates.
  • Graag direct na bezoek en op verzoek van de leiding het pand verlaten ivm de veiligheid

We verzoeken je om deze maatregelen op te volgen. Alleen op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we weer lekker kunnen jumpen en we lol kunnen hebben in de Jump Arena!

 

 

Arrangement - Vrij jumpen 2 uur

2 uur  lang vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Er zijn 10 verschillende area’s, red jij dat in 2 uur? Reserveer snel je plek (vol = vol).

 Entree: € 16,50


* Excl. jumpsokken: € 2,50

Reserveren
Arrangement - Vrij jumpen 2 uur

Arrangement - Mini Jump

Wil je komen springen met kinderen jonger dan 7 jaar?

Dat kan op woensdag en vrijdag van 13.00 – 14.00 uur, en op zaterdag en zondag van 10.00 – 11.00uur.

Tijdens vakanties en feestdagen vervalt de minijump op woensdag en vrijdag.

Een uur lang Mini-Jump kost € 7,95 (incl. begeleider).

 

 

Reserveer
Arrangement - Mini Jump

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT